KONTAKTA OSS
ToppBanner banner_varmepumpar_ny_ny/>

installationer av värmepumpar i skåne

BOKA BESÖK

Värmepumpar i kristianstad & Höör

Värmepumpar använder solenergin som lagras i berget, i atmosfären och i luften i ditt hus. Med val av rätt värmepump kan du spara upp till 80 procent av dina värmekostnader. Värmepumparna vi säljer och installerar klarar att göra värme och varmvatten även när det är som kallast ute.

KONTAKTFORMULÄR

 

MiniBoxBilder banner_mini_luftluft_enwell_1

LUFT/Luftvärmepumpar

Om du inte har ett vattenburet värmesystem är en luft/luftvärmepump ett kostnadseffektivt sätt att minska dina uppvärmningskostnader.

Läs mer

MiniBoxBilder banner_mini_luftvatten_enwell_1

Luft/vattenvärmepumpar

Har du redan vattenburen värme kan det vara ett bra alternativ att installera en luft/vatten-värmepump i ditt hem.

Läs mer

MiniBoxBilder banner_mini_franluftvarme_enwell_1

Frånluftsvärmepumpar

En frånluftsvärmepump kopplas till husets ventilationssystem och tar vara på den varma luft som annars skulle ha ventilerats ut.

Läs mer

MiniBoxBilder banner_mini_bergvarme_enwell

Bergvärmepumpar

I berget under oss finns solenergi lagrad och det är den energin som bergvärmepumpen utnyttjar för att ge skön värme i ditt hus.

Läs mer

MiniBoxBilder banner_mini_jordvarme_enwell_1

Jordvärmepumpar

Jordvärme kan vara ett bra val om det inte finns berg som lämpar sig för bergvärme där du bor. Jordvärme ger dig värme utan borrhål.

Läs mer

MiniBoxBilder banner_mini_service_enwell

SERVICE

För att optimera din värmepump och få så lång livslängd som möjligt är det viktigt att sköta service och underhåll på sin enhet.

Läs mer

"Bergvärme, luftvärme, frånluftsvärme, luftvattenvärme med flera.
Precis alla typer av värmepumpar behöver regelbundna servicebesök
av en professionell fackman"

SERVICE

Välj rätt värmepump
Beroende på vilken typ av värmepump man installerar - bergvärmepump, luft-luftvärmepump eller luft-vattenvärmepump - tar den tillvara värmen i berget eller luften. Vilken typ av pump just du ska välja avgörs av ditt behov av värme och varmvatten och av vilken typ av uppvärmning du har idag. Om du redan har en gammal värmepump sedan tidigare så kan det dessutom vara värt att byta ut systemet för att på så vis få ner kostnaderna avsevärt. Att installera en bergvärmepump är en relativt stor investering. Inte minst om ditt hus är beläget långt från berggrunden. Då kan det vara bättre att investera i ytjordsvärme, om tomtens storlek tillåter det, eller en luft-vattenvärmepump.

En ekonomisk och pålitlig investering
Över 150 000 villaägare, och dessutom ett stort antal fritidshusägare värmer fortfarande upp sina hus med direktverkande el. Med en luftvärmepump skulle de kunna minska sina uppvärmningskostnader.

Hitta rätt uppvärmning till ditt hus.
Att välja den rätta värmepumpen är inte alltid det lättaste och det kan vara lite knepigt att veta vilken sorts pump man behöver. Det gäller i första hand att komma fram till vilken variant av pump som bäst passar både dig och ditt hus. Om du exempelvis har ett hus med vattenradiatorer är det i regel bäst med en lösning där värmepumpen värmer både vattnet för värme och kranvattnet. Nästa fråga du måste fundera över är vilken form av solenergi som är mest kostnadseffektiv att utnyttja. Den i luften, den i marken eller den i berget?

Varför värmepump?

Värmepumpar använder solenergin som lagras i berget, i atmosfären och luften i ditt hus. Med rätt värmepump kan du spara upp till 80% av dina värmekostnader. Värmepumparna vi installerar klarar att göra värme och varmvatten även när det är som kallast ute. 

installation

Ett tryggare köp

En värmepump är en god investering. Det kan dock kännas som ett stort projekt för dig äger en villa eller ett fritidshus, men du kan ta det lugnt. Vi tar totalt ansvar – ända från råd och planering till borrning, installation och service. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp.

FINANSERING

Service när du behöver den

Utöver noggrann installation och montering av värmepump är också service en viktig del. Även när allt fungerar som det ska är regelbunden service otroligt viktigt för många typer av värmepumpar för att maximera deras livstid. 

SERVICE


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

skåne
Vad behöver du hjälp med?


Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.