KONTAKTA OSS
ToppBanner banner_finansering_flow_32/>

Du kan delbetala dina hållbara energilösningar

KONTAKTA OSS

FINANSIERING

Med vår kundfinansiering är det enkelt att finansiera sin värmepump. När du vill sänka kostnaderna för att värma upp ditt hus är det självklara valet att investera i en värmepump. På så sätt kommer du att sänka elräkningen, få ett behagligt inomhusklimat och samtidigt få ett miljövänligt sätt att värma upp inomhusluften och i vissa fall även vattnet. Uppvärmningskostnaderna är en av de saker som påverkar värdet på ditt hus, och att investera i en värmepump påverkar värdet positivt. Beroende på vilka förutsättningar som finns på fastigheten passar sig olika typer av värmepumpar olika bra. I vissa fall är det lämpligt att investera i en luftvärmepump som har en låg investeringskostnad och för en del är en bergvärmepump och en lite mer omfattande investering det som är den bästa lösningen. Oftast står storleken på inköpet i relation till den besparing som man senare gör på sin elräkning. Ju större investering desto större besparing och värdeökning på fastigheten. Som ett led i vår vision om att vara med kunderna hela vägen från rådgivning, montering och hela vägen till service har vi valt att erbjuda våra kunder finansiering av köpet. Det har visat sig vara ett så attraktivt erbjudande att hela 75% av våra kunder väljer vårt finansieringsalternativ när det ska köpa värmepump.

Kontaktformulär

 

Kundfinansieringen
via oss på Enwell har flera fördelar

  • Du behöver inte blanda in banken eller annat finansinstitut och du behöver inte ha egna medel till en insats
  • Du behöver ingen ytterligare säkerhet och inte heller lösa några pantbrev
  • Du kan betala en gång i månaden upp till 12 år
  • Räntan som vi erbjuder kunderna är låg, idag är den 2,9%
  • Vi specificerar alla kostnader på ett enkelt och överskådligt sätt

Finansieringstid

Kortare finansieringstid I samarbete med Ecster erbjuder ENWELL dig en förmånlig finansiering för köp av värmekälla till din fastighet. Välj den delbetalningstakt som passar dig, upp till 36 månader. 

"Alla ska ha möjlighet att investera i en värmepump för effektiv, driftsäker och klimatsmart uppvärmning av bostaden. Därför erbjuder vi enkel och trygg finansiering med månadsbetalning till våra kunder."

ENWELL EVERÖDS ELBYRÅ
RING OSS GÄRNA PÅ 044-23 83 50


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

 

skåne
Vad behöver du hjälp med?


Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.